Bij Echo Binnenpret worden de gehele zwangerschap echo’s gemaakt. Wij werken met de allernieuwste echo-apparatuur inclusief HD live mogelijkheden.

2D ECHO

Voor de 2D echo wordt de baby zwart / wit in beeld gebracht. Zeker in de eerste maanden van de zwangerschap levert een 2D fantastische beelden op en we kunnen je het hartje laten zien en horen.
Wil je ook graag het geslacht weten van jullie kindje? Dan kun je bij ons vanaf 15 weken terecht voor een geslachtsbepaling. Mocht het kindje er niet goed voorliggen om het geslacht goed te beoordelen, dan kunt u altijd kostenloos terugkomen.

 • 2D echo & Geslachtsbepaling | €35,00

  • Inclusief 4 geprinte foto
  • 15 minuten

3/4D/HD LIVE ECHO

De 3D en 4D echo’s geven beelden in kleur weer. De 3D echo brengt diepte aan in de beelden door meerdere foto’s achter elkaar te plakken. Hierdoor worden de contouren van het kind duidelijk zichtbaar. Voor de 4D echo worden vervolgens nog meer van deze beelden achter elkaar gezet waardoor ook de bewegingen van het kind zichtbaar worden. Door de HD kwaliteit worden de beelden van je kindje zeer realistisch weergegeven. De ervaring leert, dat je tussen een termijn van 26 weken en 31 weken, de mooiste beelden ziet. Buiten deze echoperiode merken we dat de beelden soms minder duidelijk zijn. De duidelijkheid van de beelden is daarnaast ook afhankelijk van de ligging van je kindje, de hoeveelheid vruchtwater, de zwangerschapsduur en het postuur van de moeder.

Mochten de beelden niet optimaal zijn door een afwijkende ligging van het kindje, dan maken we kostenloos een herhalingsafspraak. Kun je ook na 30 weken zwangerschapsduur een pretecho laten maken? Dit kan zeker wel. Het is altijd de moeite waard om naar je kindje te kijken. Maar het wordt wel steeds lastiger om nog mooie beelden te maken.

We adviseren je daarom een uitgebreide 3D/4D echo in te plannen tussen je 26e en 31e week in de zwangerschap.

 • 3D en 4D echo | €85,-

  • Inclusief 6 geprinte foto’s
  • Inclusief usb stick met foto’s en film

TWEELING?

Als je in verwachting bent van een tweeling, neem dan even contact op met onze assistente voor het inplannen van de afspraak. We nemen bij een tweelingzwangerschap namelijk twee keer zoveel tijd voor je echo dan normaal.

 • 024-2200122